Plattegrond-RGB-zonder-legenda.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Landzicht Biologisch

Een best bijzondere boerderij:

Biologische boerderij Landzicht van de familie Visser is een 100% biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Strijen, Zuid-Holland.
Op de boerderij worden meer dan 30 verschillende soorten groenten geteeld, te midden van knolwilgen, hagen en singels. Er zijn twee hoogstamfruitboomgaarden, een kruidentuin en bloementuin. Sinds 1994 levert de boerderij direct aan abonnees én sinds de overname van Biologisch Goed wordt er ook geleverd aan zakelijk afnemers, B2B (boerderij to business).

Aandacht voor het geheel:

Bij de teelt vormt alles een samenhang; de aarde, planten, dieren en mensen. Aandacht voor het geheel van leven wordt tijdens het telen niet uit het oog verloren. Zorg voor de blijvende vruchtbaarheid van de aarde staat bij het telen voorop en dus wordt er geteeld zonder kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen. Een vruchtbare bodem zorgt voor een goede basis waarin levenskrachtige planten kunnen groeien.

Nu ook boerderij to business!

Sinds 2017 heeft de familie Visser BIOLOGISCH GOED, groothandel in biologische groenten en fruit, overgenomen. De boeren die Biologisch Goed waren gestart, richten zich nu weer geheel op de teelt van hun gewassen en blijven hun mooie producten leveren via de boerderij to business van de familie Visser.

Nieuwe generatie:

Floor is de middelste zoon van de familie Visser en opvolger op de boerderij. Naast het telen van groenten op het land is Floor altijd te vinden in de koelcel tussen de AGF. Hij heeft inmiddels veel ervaring en vakkennis van alle bio producten én hij onderhoudt prettige contacten met alle biotelers in de regio. Hij brengt het hele aanbod uit de regio samen en deelt zijn kennis graag met u. Samen met zijn team biedt hij u een verrassend assortiment kraakverse biologische groenten, fruit en aardappelen uit de regio, aangevuld met bioproducten van elders.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT OP!

 

Powered by HVMP Internet Marketing
Vormgeving en illustraties: Janna Kool