Landzicht biologisch groentenabonnement

Biologische groentehandel

Landzicht Biologisch is een biologische groentehandel. Bij ons staat de handel van biologische AGF, aardappelen, groente en fruit centraal. Op de boerderij worden meer dan 30 verschillende soorten groenten geteeld, te midden van knolwilgen, hagen en singels. Er zijn twee hoogstamfruitboomgaarden, een kruidentuin en bloementuin.

Biologische groenten levert b2b

Sinds 1994 leveren we direct biologische groenten en fruit direct aan onze abonnees. Na de overname van de biologische groentehandel Biologisch Goed, hebben we als doel zo veel mogelijk biologische groente en fruit aan horeca, natuurvoedingswinkels, retail en restaurants te leveren.

Assortiment

Dankzij het vele jaren opbouwen van contacten en ervaringen kan Landzicht biologisch het gehele jaar rond een totaalassortiment biologische groente, fruit en aardappelen bieden. In overleg met klanten en telers wordt het assortiment [link naar assortiment] samengesteld, met de nadruk op lokale producten van het seizoen. Dag in dag uit wordt er gezocht naar de meest smaakvolle producten van hoge kwaliteit van de beste telers. Dit is geen werk maar passie!

Lokale biologische groentehandel

Het assortiment groenten, fruit en aardappelen is zo lokaal mogelijk en er zijn geen geheimen waar het vandaan komt. Landzicht, boerderij to business, neemt zijn verantwoording voor de telers en vertegenwoordigt hen zo goed mogelijk waardoor zij hun producten lokaal kunnen verkopen tegen een eerlijke prijs.

Meer informatie over dé biologische groentehandel?

Wilt u kennismaken met onze biologische groentehandel en kijken wat onze biologische groentehandel voor u kan betekenen. Neem dan contact met ons op!

Powered by HVMP Internet Marketing
Vormgeving en illustraties: Janna Kool